Almost done, I hope!

Nästan klar, med leran iaf. Hoppas verkligen att denna lera funkar. Köpte egentligen pasteline lera som är till för det här. Men den vägrade konstigt nog att fästa i gipsmallen. Så tog en annan lera som jag hade hemma, har för mig att den hette pasteline den med. Enda skillnaden hoppas jag är mjukheten. Men har inte kvar förpackningen så kan inte vara säker förens jag provat. Skulle verkligen inte vara kul att ha gjort detta och sen går den inte att använda.
Men jag håller mina tummar:)
 
Almost done, with the clay anyway. I really hope that this clay works. I actually bought pasteline clay made for this. But it strangely refused to attach to the plaster model. So I took another clay that I had at home, I think it was called pasteline to. The only difference I hope is the softness. But I don´t have the package left so I can´t be sure until I tried. It would really not be nice to have done al of this and then it can´t be used.
But I hold my thumbs:)
 

Kommentarer
Postat av: Lojs

Blir så exhalterad! Håller tummarna! :D

Svar: Jag med, älskar att göra sånt här. Bra att du håller tummarna, tror det behövs!!
Sandra

2012-10-16 @ 21:29:35
URL: http://confusionbay.blogspot.com
Postat av: Cecilia

Vad använder du dig av för smink när du gör teatermakeup? Lera, fetsmink osv osv? :)

Svar: Jag har massor av olika saker jag använder men det märke jag gillar bäst är nog Grimas. I denna tutorial ser du dom saker jag använder mig mest utav: http://psychosandra.blogg.se/2012/october/tutorial-the-cut.html
Sandra

2012-10-19 @ 18:09:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0