So sad...

Måste överge min halloween mask.
Tog mig vatten över huvudet och får inte till den som jag vill. Har inte lyckats måla den snyggt. Försökte, men gav upp när halva såg ut som skit! Men det hade ändå inte spelat någon roll om jag lyckats med det. För kanterna är för tjocka och dom skulle aldrig gå att sminka över. På det så sprack min gipsmall så kan inte göra om den. Känns sjukt trist!
Men inget annat att göra än det jag vet att jag kan. Kommer måsta använda vax och vattenfärgerna, det blir inte lika kul! Men vad ska man göra...
 

I have to abandon my halloween mask.

I took on to much work and can´t get it to look as I want. I haven´t been able to paint it nicely. I tried, but gave up after half looked like crap! But it still woulden´t have made any difference. Because the edges are too thick and I would never be able to hide them with makeup. And my plaster model cracked so I can´t redo it. It feels so sad! 

But nothing else to do than the things I know I can. Im gonna have to use wax and water colors. It will not be as much fun! But what can I do...

 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Men vad tråkigt! Men nåt som verkar poppis nu och som det cirkulerar mycket bilder på FB av är stora munnar! Du vet läskiga munnar med tänder som går upp till öronen, du skulle få till nåt apballt sånt!

Svar: Ja det var verkligen tråkigt! Stora munnar ska jag faktiskt göra men inte på mig själv. Det blir min kille och hans kompis som får det:) Jag kommer fortf vara en ödla. Men med ansiktsmålning istället för mask. Hoppas bara jag får till det:)
Sandra

2012-11-01 @ 19:44:30
URL: http://malijamaloo.soclog.se
Postat av: cia

nä va trist! =( men du kommer säkert få till det med sminket, det vet jag! hoppas det går bra!

Svar: Tack! Ja det gick bra ändå faktiskt:)
Sandra

2012-11-02 @ 11:29:14
Postat av: Pachomp

So sad! It's okay. Better luck next time! I still think it looked great so far.

Svar: Thanks you!<3
Sandra

2012-11-02 @ 18:15:28
URL: http://pachomp.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0