Klotter

Köpte ett par tuschpennor för ett tag sen, och tänkte att de var ett bra tillfälle att prova dom nu när jag är sjuk och it har nå att göra. Inget att hänga i granen direkt, bara klotter som sagt.
Men tametusan, jag har nog kvar lite fantasi i mig trots allt. Jag trodde ju den var borttappad:)Helgen som var

I lördags så var jag ju hos Madde och käka go mat, mejkade och drack litegrann. Sedan blev de utgång på Challenge, en rigtigt kul kväll! Vi hängde på dansgolvet hela kvällen:)

I söndags så for jag och Henke och busade med hundarna i skogen. Hade med mig kameran och tog några härliga bilder.
Dagen till ära så var jag inte ett dugg bakis, konstigt! Men en bakis pizza smälde jag i mej ialf:D Sen blev de kött till middag så där vid 10 tiden. Jag är alltid lika hungrig efter en utekväll:)Föresten, jag beställde nyss en jacka från Ellos för bara 29kr. Nice:)
Bestälde även 2 vaser och 3 ljuslyktor


Haha

Mitt ansikte är väldigt asymetriskt, dom som räknas som vackrast har väldigt symetriska ansikten:D
Kanske kan det här ha nått att göra med att jag undviker bilder rakt framifrån, och att jag har en bra och en dålig sida;) hehe


Tävling Studio-secretsVar inne hos Carolines mode och hon har en tävling där man kan vinna ett makeup-kit från L´Oréal Paris nya makeup-serie Studio Secrets Professional.

Jag tänkte att man kan ju alltid pröva sin lycka, det mesta jag vunnit är typ 50kr på en triss.
Så därför kan man ju säga att det gör mig till en ypperligt bra vinnare:)
Den produkt som jag gillar mest är nog deras serie mono ögonskuggor. Ni vet ju att jag är en sucker för ögonskuggor:) Man kan ju göra så mycket roligt med dom, och dom här skuggorna verkade riktigt härliga!

Lekt...

...med nya kameran. Eller kan ju som inte säga nya, för vi ägde ju den för typ 2 år sen
men men nu äger vi den igen!:) haha

Gjorde först en sminkning, sen sminka jag om den mörkare

För någon dag sen slaktade jag en gammal lösögonfrans:) Sen limmade jag fast några strån, eller hur jag nu ska förklara. Orkar man inte göra hela fransraden, så kan man bara ta typ 3 strån och limma fast längst ut. De brukar pigga upp mina annars så tråkiga fransar:)
Vill ju så gärna ha naturligt långa fransar. Men de fanns tydligen inte i mitt dna:/
Har ju tänkt att jag ska göra fransförlängning. Men har hört att de inte blir så fint efter ett tag plus att ens egna fransar försvinner. Så vi får se hur de blir med den saken.
Under tiden kan jag ju alltid göra så här(när jag nu ids:) hahaRSS 2.0