Aj, aj

Nu har jag lyckats klanta mig igen. Denna gång skar jag mig. Och de var så djupt att jag nu sitter här med 2 stygn i fingret! Fy fan vad oppasade de var, ska ju fan renovera köket nu. Kul att måsta göra de med en hand!
Kom ju på imorse att jag skulle ta bort klinkern som ligger i hallen, började med de och de satt ju som fan så de blev bara bitar av plattorna, sen på nått vrickat sätt lyckade jag tappa en bit så den skar upp pekfingret på mej!
Så då var de ju bara att fara till akuten, och såklart var de ju sjukt lång väntetid där, vi satt där och väntade i 3 timmar innan man fick de sytt och då blödde de ändå efter 3 timmar, så de var ett gode så "fint" jack!
Men nu är de ialf sytt och jag kan ta bort stygnen om 10 dar, Samma dag köket kommer. De enda krukset är ju bara att vi ska hinna lägga klinker, golv, riva ut köket och tapetsera innan de! Plus att ja skulle hjälpa Linda med massa grejs!
De var  verkligen ett dålig tillfälle att klanta sig, fast de är de väl alltid! :D

Nä nu ska ja gå och mysa i soffan medans bedövningen funkar, för de lär väl inte gå så bara att mysa utan den!

Over and out!

Kommentarer
Postat av: Linda

Men du är ju mitt sällskap iaf ;) det är GULD värt och dessutom är du ju min allra bästa granne hehe Hoppas du har mindre ajaj idag! Kram!

2009-05-11 @ 17:56:16
URL: http://opzi.blogg.se/
Postat av: Madde

Stackare ju! Se till att köra med henke ordentligt nu när du har chansen=)haha. Men hoppas det onda och ömma går över fort!puss

2009-05-12 @ 23:19:44
URL: http://hmadeleine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0