Nu händer de grejer

För de första har jag fått ta bort stygnen, skönt som faen att kunna ha ett pekfinger att använda igen! :D
Sen så är köket utrivet, golvet lagt, nästan ialf bara 2 m kvar, sen så har jag bara lite kvar att tapetsera. Så ikväll blir de att bygga ihop alla stommar, fy fan! Nog för att de inte är så många, men vi vet ju alla hur de är att bygga i ikea saker, som jag och Linda sa: Man hinner säga J*vla ikea några gånger innan man är klar! Fast oftast så visar de ju sig att de är en själv som har tappat den där sista skruven längst under kartongerna! ;) Haha

Jaja nu har ni fått er en snabb uppdate! Bilder kommer sen någon gång!

Hejs

Aj, aj

Nu har jag lyckats klanta mig igen. Denna gång skar jag mig. Och de var så djupt att jag nu sitter här med 2 stygn i fingret! Fy fan vad oppasade de var, ska ju fan renovera köket nu. Kul att måsta göra de med en hand!
Kom ju på imorse att jag skulle ta bort klinkern som ligger i hallen, började med de och de satt ju som fan så de blev bara bitar av plattorna, sen på nått vrickat sätt lyckade jag tappa en bit så den skar upp pekfingret på mej!
Så då var de ju bara att fara till akuten, och såklart var de ju sjukt lång väntetid där, vi satt där och väntade i 3 timmar innan man fick de sytt och då blödde de ändå efter 3 timmar, så de var ett gode så "fint" jack!
Men nu är de ialf sytt och jag kan ta bort stygnen om 10 dar, Samma dag köket kommer. De enda krukset är ju bara att vi ska hinna lägga klinker, golv, riva ut köket och tapetsera innan de! Plus att ja skulle hjälpa Linda med massa grejs!
De var  verkligen ett dålig tillfälle att klanta sig, fast de är de väl alltid! :D

Nä nu ska ja gå och mysa i soffan medans bedövningen funkar, för de lär väl inte gå så bara att mysa utan den!

Over and out!

RSS 2.0