Helgen

I helgen hade ja å syrran ego fest. De var ju på tiden, eftersom att de var typ 1 å 1 halvt år sen. De var kul som alltid!
Lite bilder på kvällen:

Vi drack pisco


Ja styla mej å syrran
  

Sen blev vi lite runda under fötterna


Och ännu lite mera
Sen kom söta Linda förbi en sväng innan de var dags att gå ut, å då var hon så snäll och skjutsade oss! Thanks Bejbi! ;)

Sen shakade vi rumpan. Käkade och for hem lite så där lagomt dragna! haha En jävligt lyckad kväll! ;D


Pyssel

Idag har jag vart en sväng på stan. For först en sväng på beijer och köpte brädor till en ram, och även till listen i hallen som verkligen beövdes kunde ju inte ha den där tejpade skiten längre! :D Hehe Av ramen blev de en tyg tavla med ljusslinga i. Har ju som tänkt att göra detta gode så länge men nu blev de äntligen gjort! Å de vart väldans mysigt!

Sen så har jag ju vart runt på alla tapet affärer och letat efter prov till en tapet som jag är sugen på. Och så klar så var de ju den sista affären ja var in på som hade den. Men nu vet ja ialf hur den ser ut irl, så den blir de! Nu är de bara golvet som fattas. Vill ju ha ett mörkt ett men är lite osäker om kommer bli bra. Aja tål att tänkas på!

Här är tavlan:Den här tapeten blir de:Måste ju även visa min krukgubbe som äntligen är min :D


Spontan tapetsering & Desperate

Var i Luleå igår och hittade en fin billig tapet som ja genast ville ha men viste inte vart. Kom tillslut på att hallen skulle kunna behöva nå mönster så sagt och gjort, nu är den där. Vart väldigt nöjd. Har kommit på att ja kommer aldrig bli klar med detta hus hittar alltid nått som kan göras om. Men vad gör det, de är ju så kul! :D

Idag har Linda var här å sett desperate housewives med mig, å inte bara 1 nä 2. För jag hade ju missat att de börjat om, men dock inte Linda hon höll de hemligt så vi skulle få se 2 i rad. Tänk om de alltid va så för 1 avsnitt är ju så kort!

Imorn blir de att pyssla på ännu mera här hemma, ska även försöka hitta nå tapeter och golv till tvrummet.

Så här blev de i hallen:Före bild (Förra ägarna)


Kanske dags för en uppdate

Men de blir en kort, är lite slö idag. Plus så såg ja just att de är ett inredningprog på tv nu.

Julen firades här hos oss med Henkes och min familj. En kul jul! Men de var gode jobbigt att ha jul märkte ja. Men tur att de var två mammor här å hjälpte till massor! :)
Sen så var vi även här på juldagen, de var trevligt men av någon annledning var alla sega (kanske av jul maten, som ja förövrigt hatar, skulle mer än gärna käka typ kött med gratäng, mumma!) Men men en trevlig kväll ändå ;)
Nyår firades hos Linda och Jim med mat å spel och vin! Var meningen att vi skulle ta de lungt men somnade ändå inte förns typ 7 :D hehe Så de gick ju som de gick!

Lite bilder då:

Hmm...vem kan de va!! haha

      

  

Tv:n väntar så Bye Bye! :D

RSS 2.0