Nu har jag vart duktig

Jag har äntligen städat min garderob. Eller jag kanske ska säga golvet i sovrummet istället, de är nämligen där allt hamnar!
Men nu nu jävlar ser man hela golvet. Och i garderoben där är allt snyggt ihopviket! Terese nu är du allt förvånad va!!? OK ja måste erkänna att allt är inte fint, alla skitkläder jag inte orkade vika hamnade i en hög längs ner i garderoben som vanligt, så nu är du nog inte så förvånad ändå!  Haha
Inatt sov jag 11 timmar, de var sjukt länge sen ja sov mer än 8, men nu så istället för att känna mig pigg så känner ja mig bara trött. Tänk att de är möjligt att sova FÖR mycket! :D

Vi har ju föresten kommit på att golvet i tvrummet ska vi bara slipa och vitbetsa. Kändes dumt att lägga på nått billigt skitgolv på de, eftersom att vi har hundar som springer runt runt här inne :) Visst de är små tassar men de skulle bli repor direkt. Nä nu vill jag bara bli klar i tvrummet så vi kan börja med köket! :D Hihi de tar aldrig slut, men lika glad är jag för de, men de är nog inte Henke! ;) hehe

Med eller utan?

Senast jag var på ikea köpte jag ju 2 hyllor som jag tänkte skulle va på väggen där träna är nu. Men sen blev jag lite osäker på om de skulle bli för mycket av de goda om jag hade både och. Men jag monterade upp hyllorna ändå för jag vill ha mysbelysning där. Så nu till frågan:

Hur ska väggen vara, med eller utan hylllorna?


Pyssel igen! :)

Har ju länge velat ha Swedeses treemen den är ju så dyr, så ja tänkte att jag skulle såga ut den själv i nån spånskiva. Men när de blev över tapet från fondväggen tänkte jag att jag kan ju bara klippa ut dei tapet istället! :)
Så här blev de:Tyckte de blev bra :) Spec när de inte kostade mig något, billigt är bra! :D haha

Glömde ju att nämna...

Igår bada ja å syster bastu, och tog givetvis ett litet dopp i snön! De är så härligt på nått sätt, så jävla kallt men jävligt upppiggande! :D

Bildbeviset:

  

Idag har ja vart å lunchat med Madde på golden, mmm så gott de var! De var jätte kul att få babbla loss med madde, de var allt för länge sen sist! Vi måste bättra oss! ;)

Nu har ja just varit å lämnat Elli på flygplatsen. De var så tråkigt! De har vart så roligt att ha henne här. Men men hon måste ju tbax och plugga å träffa sin karl:) Men vi får se när hon kommer igen. Då, då jävlar! ;)

Då var de ett tag sen, igen!

Ja men vad kan ja säga Thats me! :)
Sedan förra inlägget har de hunnits med gode så mycket. Så här kommer en snabb recap: Fest, en ikea trip, målning, tapetsering, fest igen!
Och som vanligt orkar ja inte skriva nå mycket mera. Bilder talar ju mer än ord! :D

Vad gjorde alla? Kan de va en Blue steel?!!


Ja nu är ja nästan klar med tvrummet. Ska bara byta golvet och måla ett skåp vitt som ska stå brevid tvn. Sen är ja nöjd för nu ilaf! ;)

Slut för idag tack för idag!
Hejsvejs!


RSS 2.0