Ny fondvägg :)

Jääjj, nu är de tapetserat! Och måste ju skryta lite å säga ja var fan kung på att tapetsera, ialf för en som aldrig hållt i en tapetrulle :) Å ja gjorde de helt själv!! :P hihi Har även målat fönstret vitt, bytt till sänghyllor och äntligen stryckt upp gardinerna :)
Men gu va skönt de var att slippa den dära shackrutiga tapeten! När vi flyttade in så tyckte ja ändå att den var helt okej men under den här korta tiden vi bott här har ja blivit så less den så ja nästan ville spy, nä huvva rutigt är it nå för mej!

Blä

Ja är så nöjd med de nya :) Så här blev de, men som vanligt så har ja inte hunnit lullulla än, de blir när lönen kommer! :DHar även sytt en gardin till gästrummet, blev dock lite besviken när ja märkte att tyget var för kort för att kunna ha trädet stående, så ja var tvungen att sy de liggande men är ändå ganska nöjd, ska bara sy matchande kudar till. Har ju en stol som matchar, kanske iofs blir för mycket, får se hur ja gör.

Inrednings lullull

Idag så har de vart en liten bränna pengar dag:) Först så for ja å köpte min tapet. Kommer nog bli fint. Om ja nu kan tapetsera den fint på väggen. De återstår att se :D  Så här ser den ut:Sen så hämta ja upp Henke så for vi en sväng till Luleå där ja givetvis var tvungen att gå till Lagerhause, å där blev de gode så mycket fint, men ganska onödiga grejer men men de är ju de lilla som räknas :P

  Högtalare till datan, visst var dom söta :)

  De fanns även en liten sparbössa, som ja inte kunde motstå! Hihi

             Ljustakar, å en vas

     En disktrasa med den bästa texten på, å ett par söta örngott :)

                              Och ett smyckesträd så ja kanske kan hålla ordning på mina smycken! :P

Köpte även tyg till gradinen ja ska sy!
Nu ska ja gå å dricka lite mera vin med Henke, jo vi dricker faktiskt vin, jag dricker tom rött :) Hihi
Nä nu blir de Whipeout!

Hejs
Ett tag sen...

var de kanske sen ja blogga, å de var ett tag sen gästrummet/ateljen vart "klart" men tänkte att ja skulle visa lite bilder på hur de blev (Bättre sent än aldrig:) Eller klart är de ju inte riktigt men väggarna å möblerna är där måste bara fixa mitt lull lull sen kan ja kalla de klart :D
RSS 2.0