Söndagen...

vilken dag...de  började med att jag å Terese skulle fara ut å rida vilket vi gjorde. Hade tänk att ta med mig hundarna på ridturen men Tereses mor Irene skulle ut å gå på en lång promenad så då fick hundarna följa med henne istället.
Sen när vi ridit i ungefär 20 min (kl var då halv ett) så hann vi i kapp Irene efter vägen å då började det...

Harry vart så jävla rädd för hästarna så han bokstavligt skenade iväg i samma far som en häst, vi sprang efter å ropade tillslut när han hörde att de var ja så stanna han men när han såg hästarna så for han i fullfart igen. Så vi sprang efter men vi ville ju inte springa för fort så han skulle bli ännu mera skrämd. Men vi hann aldrig ikapp han. Såg bara hans lilla tassavtryck på vägen.
Tillslut började vi gallopera efter för vi förstod att han inte skulle stanna. Men då tappade hästen sin sko (och en häst utan sko på is väg, blir ju som bambi på hal is) Så hästen halkade å for nästan omkull. Men lyckade på nått sätt ställa sig igen men ja höll i för kära livet, och lyckades sitta kvar.
Efter att detta hänt så kunde vi ju bara gå med hästarna annars skulle ju hästen bryta benen. Och harry fick ett försprång som fan. Sen hörde vi han mitt i skogen, där han sprungit in på ett skoterspår. Men när vi kom dit så hade en skoter hunnit köra där så i vägskälet kunde vi inte se vilken väg han tog. Så vi kunde bara gå hem med hästarna. Men Irene hade då hunnit hem och var ute å letade med bilen. Men hittade inte han, och när ja äntligen kom mig ut med bilen hittade ja inte heller nått. Och nu var de Irene, mamma, pappa, jag, terese, albin, henke och Johan som var ute och letade och nu hade de hunnit bli mörkt och 12 grade kallt. Så oron för att aldrig få hem lilla Harry igen steg och steg. När kl blev ungefär 4-5 så var de bara jag å henke som letade. Terese var hemme för att anmäla Harry försvunnen och lägga ut annons på blocket.
För att korta ner denna hemska dag lite så körde vi upp ungefär 20-30 liter bensin och vi ropade och ropade t.o.m Hugo skällde efter han, men ingen Harry som svarade. Men då när han varit borta 7 timmar i den kalla skogen så hörde vi han skälla. Men av ekot så kunde vi inte höra vart han var.
Nu hade mamma och pappa även kommit ut igen för att hjälp leta och körde rätt väg för där var de en bil som stannade dom och frågade om dom tappat en lite hund. Å vad glad han hade blivit när han såg mamma och när mamma ringde och sa dom där orden ja aldrig trodde ja skulle få höra "VI HAR HITTAT HAN!!"  Fy fan vad glad ja blev kan inte ens beskriva de...vi hade ju hunnit tänka att han hade frysit ihjäl!
Men ialf han mådde jätte bra, han var bara lite trött! Men han hade ändå ork att busa med Hugo när vi kom hem!Så slutet gott allting gott! :D

Kommentarer
Postat av: Malin

naaaah lilla harry! Det värsta som finns är ju att ha sin hund borta, tello brukar springa i väg då och då och man tänker alltid att man aldrig mer ska få se dem. :(

2008-12-23 @ 18:06:35
URL: http://amaline1986.blogg.se/
Postat av: Linda

Nååå vilken hemsk dag =( men tur att lilleman kom sig hem till slut iaf :) Joo nu är de gjort, men ja är inte så nöjd än, de är så torrt i topparna så de ser bara ut som ett burr..men ska hem och balsamera håret så lär de nog bli snyggare hehe Så på torsda har du mycke hår att styla ;) (om du vill då förståss) Kram!

2008-12-23 @ 18:16:51
URL: http://opzi.blogg.se/
Postat av: Jane

urs vilken mardröm. Tur att han kom hem välbehållen ! =)

2008-12-29 @ 19:45:25
URL: http://janemargaretha.blogg.se/
Postat av: Madde

hej hej=)vi börjar ju få bättre ordning nu så=)kom gärna förbi någon dag, är ledig tisdag om du inte har några planer då?=)puss hej

2009-01-02 @ 17:22:15
URL: http://hmadeleine.blogg.se/
Postat av: Jane

hehe jo eller hur... skulle velat va naken om jag fick välja.. haha ;)

Tänkte väl komma å hämta spegeln nån dag, bara du inte jobbar hela dagarna så.. skulle ju förenkla saker och ting en aning ;)

Hur jobbar du till veckan ?

2009-01-02 @ 18:58:56
URL: http://janemargaretha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0