Söndagen...

vilken dag...de  började med att jag å Terese skulle fara ut å rida vilket vi gjorde. Hade tänk att ta med mig hundarna på ridturen men Tereses mor Irene skulle ut å gå på en lång promenad så då fick hundarna följa med henne istället.
Sen när vi ridit i ungefär 20 min (kl var då halv ett) så hann vi i kapp Irene efter vägen å då började det...

Harry vart så jävla rädd för hästarna så han bokstavligt skenade iväg i samma far som en häst, vi sprang efter å ropade tillslut när han hörde att de var ja så stanna han men när han såg hästarna så for han i fullfart igen. Så vi sprang efter men vi ville ju inte springa för fort så han skulle bli ännu mera skrämd. Men vi hann aldrig ikapp han. Såg bara hans lilla tassavtryck på vägen.
Tillslut började vi gallopera efter för vi förstod att han inte skulle stanna. Men då tappade hästen sin sko (och en häst utan sko på is väg, blir ju som bambi på hal is) Så hästen halkade å for nästan omkull. Men lyckade på nått sätt ställa sig igen men ja höll i för kära livet, och lyckades sitta kvar.
Efter att detta hänt så kunde vi ju bara gå med hästarna annars skulle ju hästen bryta benen. Och harry fick ett försprång som fan. Sen hörde vi han mitt i skogen, där han sprungit in på ett skoterspår. Men när vi kom dit så hade en skoter hunnit köra där så i vägskälet kunde vi inte se vilken väg han tog. Så vi kunde bara gå hem med hästarna. Men Irene hade då hunnit hem och var ute å letade med bilen. Men hittade inte han, och när ja äntligen kom mig ut med bilen hittade ja inte heller nått. Och nu var de Irene, mamma, pappa, jag, terese, albin, henke och Johan som var ute och letade och nu hade de hunnit bli mörkt och 12 grade kallt. Så oron för att aldrig få hem lilla Harry igen steg och steg. När kl blev ungefär 4-5 så var de bara jag å henke som letade. Terese var hemme för att anmäla Harry försvunnen och lägga ut annons på blocket.
För att korta ner denna hemska dag lite så körde vi upp ungefär 20-30 liter bensin och vi ropade och ropade t.o.m Hugo skällde efter han, men ingen Harry som svarade. Men då när han varit borta 7 timmar i den kalla skogen så hörde vi han skälla. Men av ekot så kunde vi inte höra vart han var.
Nu hade mamma och pappa även kommit ut igen för att hjälp leta och körde rätt väg för där var de en bil som stannade dom och frågade om dom tappat en lite hund. Å vad glad han hade blivit när han såg mamma och när mamma ringde och sa dom där orden ja aldrig trodde ja skulle få höra "VI HAR HITTAT HAN!!"  Fy fan vad glad ja blev kan inte ens beskriva de...vi hade ju hunnit tänka att han hade frysit ihjäl!
Men ialf han mådde jätte bra, han var bara lite trött! Men han hade ändå ork att busa med Hugo när vi kom hem!Så slutet gott allting gott! :D

Aj

ajaj gör de i min navelpiercing! Hur kan de komma sig att man under typ 9 år inte haft nå som helst problem men sen en "vacker" dag vaknar man å vipps så gör de ont! De blev samma sak med mina hål i öronen en gång.
Jaja kroppen är allt bra märklig, hoppas de går över ialf! Vill ju inte behöva ta ut den , har ju haft den så länge så vi är ju gode så sammansvetsade nu om man säger så! Haha

(Förövrigt, världens mest intressanta inlägg)

Jädra förkylning!

Ja nu har ja var förkyld i nästan 2 veckor. De SUGER! Men ja har kanske iofs inte gjort så mycket för att bli frisk. Festade ju förra helgen hos Linda! De var kul,  men barkade väl lite där i slutet. Jag skyller på minttun ;) Hehe Tack igen Linda för taxi beställningen! :D
Ialf så hade ja ju nästan blivit frisk där men blev ju så klar sjuk igen, sen när ja nästan blivit frisk igen så for ja å Henke på julgrans jakt, och efter 3 timmars plumsning i djupsnön (utan täckbyxor för ja äger fan inga) så blev ja  ju såklar förkyld igen! Kan ju även nämna att våran jakt slutade på coop forum! Jepp vi köpte en gran, men va fan de fanns ju inte en enda i hela skogen så vi var ju tvungna! Men nu har vi de så fint så! Ska ta en bild sen så ni får se

Kram på er!

RSS 2.0